Hellesnesevise meldinger

Wednesday, June 28, 2006

Slem kraftstasjon

Israelske jagerfly har bomba eit kraftverk på Gazastripa, samt nokre bruer. Ein får rekna med at det var ein veldig terroristisk innstilt kraftstasjon. Kanskje var han til og med kraftnasjonalistisk?

Slikt skjer heldigvis ikkje i Noreg. No i alle fall.

Enda bra at vi har ei regjering som skjønar kven som fortener støtte!

3 Comments:

 • Nå er det nå faktisk en kjennsgjerning at Jonas Gahr Støre ikke er utenriksministeren min, og forhåpentligvis ikke for så mange andre som er tro og røde dypt inn i hjerterota!

  Det er en skandale at Israel får støtte til sine overgrep i frigjøringens navn, mens Hamas fordømmes fordi de krever det samme!

  By Blogger Comrade Arnfinn, at 10:41 PM  

 • Nå har jo de ikke bare funnet en slem kraftstasjon i gaza men et heilt nytt land å bombe. Nei det er vel på tide at de Israelske soldatene fikk noe annet å gjøre?

  By Blogger jokke, at 2:53 PM  

 • Hei Arnfinn!
  Det er fint at du ikke identifiserer deg med Jonas Gahr Støre, men sjøl om SU har rein sti, så slipper ikke SV som parti unna at regjeringa de er med i faktisk boikotter de palestinske sjølstyremyndighetene. Sjøl nå, når Israel går til full krig mot Gaza og Libanon, sender regjeringa nødhjelp utelukkende gjennom NGOer og gjennom presidenten. Slik bidrar Norge til å gi Israel legitimitet, siden den politiske meldinga ikke er til å misforstå: Hamas-regjeringa er i Norges øyne ikke politisk legitim.

  Det er dypt tragisk.

  By Blogger Pål Hellesnes, at 11:53 AM  

Post a Comment

<< Home